WPC pergolla - së shpejti në ofertë!

SavaDECK wood line reflekton me ngrohtësi dhe pamje masive të kuvertës së anijes.

Dizajn modern

Rezistent ndaj ndikimeve të jashtme

Sistem i modular

Pa shpenzime mirëmbajtjeje