Fasada kompozite me 10 vjet garanci!

Fasadat vetë-ventiluese në formë romboide kanë një shtresë mbrojtëse nga materiali ASA i cili është 10-12 herë më rezistent ndaj ndikimeve të jashtme sesa materialet standarde kompozite.

Ngjyra e njëjtë pas 10 vjetësh

Profilet e Savadeck nuk e ndryshojnë intensitetin e ngjyrës nën ndikimin e rrezatimit UV për shkak të shtesës mbrojtëse e cila përdoret në industrinë e automobilave.

Rezistencë mekanike deri në një ton për centimetër katror

Profilet e fasadave Savadeck mund të përballojnë ndikimin e forcës së drejtuar deri në një ton për centimetër katror, që është rezistencë 5 herë më e madhe sesa tek profilet standarde WPC.

Pa vida të dukshme dhe elemente të tjera lidhëse

Profilet e fasadave Savadeck kanë një sistem të fshehur lidhës i cili objektit i jep pamje moderne dhe dizajn të reduktuar.

Fasadat kompozite