Pamje natyrale

SavaDECK WPC dyshemetë kanë reliev të theksuar dhe strukturë druri evokuese.

Rezistencë e lartë ndaj veshjes

Dyshemetë Savadeck janë të bëra nga kompozitat, struktura e të cilave është disa herë më e fortë në krahasim me materialet natyrore. Rekomandohen për objekte frekuente siç janë kopshtet e objekteve hotelierike, marina, porte, pishina dhe sipërfaqe publike.

Rezistente ndaj ndikimeve të jashtme

SavaDECK WPC është bërë nga kompoziti i cili nuk absorbon lagështinë. Pa ndryshime të vetive gjatë intervalit të temperaturës prej -30 C deri në + 85 C. Rezistent ndaj kalbjes dhe sulmeve të insekteve.

Ngjyrë e qëndrueshme

WPC line është bërë nga kompoziti i cili përmban përqindje të lartë të mbrojtësve UV. Ndryshimi në intensitetin e ngjyrës është i padukshëm, madje edhe pas ekspozimit shumë vitesh ndaj diellit.

Nuk ka rëshqitje

Modeli kundër rrëshqitjes mundëson ecje të rehatshme dhe të sigurt në kushte kur ka ujë në sipërfaqen e profilit. SavaDECK wpc paraqet një zgjedhje ideale për platforma dhe shtigje rreth pishinës.

Montim i thjeshtë

Me manualin e përdorimit për montimin e Savadeck wpc line, sistemi montohet thjeshtë dhe shpejtë.

Pa mirëmbajtje

SavaDECK WPC line kursen paratë tuaja. Nuk kërkon lyerje, platforma decking mund të përdoret me vite pa kurrfarë mirëmbajtje.

SavaDECK Classic

Kryesisht i destinuar për përdorim individual dhe privat.

SavaDECK Premium

SavaDECK Premium me garanci të zgjatur, i destinuar për sipërfaqe me frekuencë të lartë të tilla si kopshtet e objekteve hotelierike, pishina publike, shtëpi-varka, shëtitore, parqe…

SavaDECK Natur

SavaDECK seria e Natur decking me një strukturë të theksuar veçanërisht dhe unaza të drurit, evokon me besnikëri pamjen e drurit të vërtetë.

Dysheme WPC decking

Shihni ofertën e plotë të dyshemeve wpc decking.