WPC decking

Dyshemetë SavaDECK WPC dyshemetë kanë reliev të theksuar dhe strukturë druri evokuese. Dyshemetë SavaDECK WPC kanë një strukturë druri të theksuar dhe me besnikëri evokuese. Dyshemetë e SavaDECK janë bërë nga kompozita, fortësia e të cilës është disa herë më…

Mësoni më shumë >

WPC fasada

Fasada SavaDECK WPC me sistemin e fshehur lidhës. Pamja natyrale e profilit do të pasurojë pamjen e objektit tuaj, pavarësisht nëse bëhet fjalë për vilë luksoze, vilë malore, objekt biznesi apo hotelierie. Fasadat kompozite SavaDECK nuk kërkojnë mirëmbajtje shtesë…

Mësoni më shumë >

WPC pergolla

Profilet SavaDECK WPC janë destinuar për bërjen e pergollave. Karakterizohen me pamje minimalistike e cila është e aplikueshme në të gjitha llojet e projekteve. Pergollat SavaDECK wpc nuk kërkojnë mirëmbajtje shtesë. Ato janë rezistente ndaj të gjitha ndikimeve të jashtme dhe atmosferike…

Mësoni më shumë >