Dizajn modern

Dizajni masiv transformon pamjen e tarracës ose kopshteve tuaja.

Të këndshme për qëndrim

Hija që krijon flladitje natyrale dhe qarkullim të lirë të ajrit do të bëjë qëndrimin tuaj në oborr të këndshëm gjatë ditëve të verës.

Jetëgjatësi

Trarët e lameluar nga Larshi Siberian janë garanci të jetëgjatësisë.

Montimi për një ditë

SavaDECK sistemi i pergollave të modulara është projektuar për t’u montuar ose çmontuar shpejt.

Pergolla prej druri

Shihni ofertën e plotë të pergollave prej druri.