Jeni duke ndërtuar një vilë, hotel apo thjesht duke rinovuar shtëpinë tuaj?

Fasadat SavaDeck mund të aplikohen për të gjitha llojet e objekteve, nga brigjet detare, resortet malore deri në zonat urbane.

Rezistente ndaj ndikimeve të jashtme

Veshjet e fasadës SavaDeck janë të bëra nga Larshi Siberian. Për shkak të rezistencës së tij ndaj kalbjes, ky lloj druri aplikohet në të jashtëm me shekuj.

Izolimi termik

Sistemi i montimit mundëson vendosjen e trashësisë së ndryshme termike në përputhje me kushtet klimatike.

Masiviteti dhe eleganca

Fasadat prej druri me sistemin e fshehur lidhës reflekton me ngrohtësi dhe formë të thjeshtë gjeometrike, duke i dhënë objektit pamje masive dhe elegante në të njëjtën kohë.

Paravane, panele dekorative dhe mure ndarëse

Profilet e fasadave Savadeck mund të përdoren për zgjidhje të ndryshme të projektimit. Sistemi i lidhjes pa pajisje dhe vida të dukshme mundëson që format halore dhe pamja natyrore e strukturës së drurit të jetë në planin e parë.

Veshje prej druri në të brendshme

Veshjet e fasadave Savadeck janë të destinuara për aplikim në të brendshme. Të shpejta dhe të lehta për instalim për, paraqesin zgjidhje të shkëlqyeshme për të gjitha kërkesat në të brendshme.

Tonifikimi dhe mbrojtja

SavaDECK wood line për tonifikimin dhe mbrojtjen rekomandon vajra hibride, si dhe llaqe lazure.

Bërja sipas projektit

Me përvojë dhe këshilla praktike jemi të gatshëm t’ju ndihmuar në përgatitjen dhe bërjen e projektit të fasadave prej druri. Na kontaktoni në info@savadeck.al

SavaDECK fasada vetë-ventiluese me sistemin e fshehur lidhës

Fasada prej druri

Shihni ofertën e plotë të fasadave prej druri.