Dyshemetë decking

Dyshemetë nga Larshi Siberian janë të destinuara për përdorim të jashtëm. Veshjet e dyshemesë SavaDECK transformojnë tarracën tuaj, oborrin ose kopshtin në kuvertë anijeje. Sistemi inovativ pa elemente të dukshme të lidhjes…

MËSONI MË SHUMË >

Fasada prej druri

Veshjet e fasadave të SAVADECK janë të destinuara për objekte private dhe biznesi. Me një pamje moderne dhe ekskluzive, do t’i sigurojë objektit juaj ngrohtësinë, të cilën ofrojnë vetëm materialet natyrore….

MËSONI MË SHUMË >

Pergolla

Profilet e lameluara të SAVADECK nga Larshi Siberian janë të destinuara për bërjen e pergollave. Me pamjen masive dhe të ngrohtë do të plotësojë hapësirën tuaj të jetesës, pa marrë parasysh nëse janë të dizajnuara me pergolla moderne apo klasike….

MËSONI MË SHUMË >