WPC decking Savadeck Premium - Wood

48.00€

Çmimi është pa TVSH.

SavaDECK WPC deking nga klasa PREMIUM me 10 vjet garanci.

Gjatësia 3000mm
Gjërësia 140mm
Trashësia 26mm
Ngjyra Wood

PËRSHKRIMI

Dyshemetë WPC decking janë destinuar për përdorim në të jashtëm. Klasa Premium e decking-ut është destinuar për të gjitha hapësirat publike të tilla si marina, pishina publike dhe aqua parqe, terrene lojrash, parqe publike, shëtitore dhe sheshe.

Struktura e përmirësuar e kompozitit me profilin e përforcuar siguron një jetë dukshëm më të gjatë dhe rrezistencë prej 200 kg/cm2. Seria Premium e decking-ut është projektuar si alternativë për llojet më të qëndrueshme të llojeve ekzotike të decking-ut, të tilla si Cumarua, Tik-u ose Ipe-a.

Nëse dëshironi pamje moderne të platformës decking me sistem të fshehur lidhës, seria Premium është zgjidhje afatgjatë për sipërfaqet më të kërkuara.

Coming soon

Coming soon