WPC decking Savadeck Natur - Patina

30.00€

Çmimi është pa TVSH.

Savadeck WPC deking nga seria Natur me garanci 2 vjet.

Gjatësia 3000mm
Gjërësia 140mm
Trashësia 21mm
Ngjyra Patina

PËRSHKRIMI

Dyshemetë WPC decking janë destinuar për përdorim të jashtëm. Përdoren si mbulesë dyshemeje në tarraca, shtigje përreth pishinave, shkallëve të jashtme, kopshte të objekteve hotelierike, etj.

Ndryshe nga druri, decking-u kompozit nuk nevojitet të lyhet shtesë, llakohet dhe të mbrohet çdo vit. Është rezistent ndaj kalbjes, ndikimit të lagështirës dhe rrezatimit UV, që do të thotë se jetëgjatësia është më e gjatë se sa tek mbulesat e dyshemesë së drurit. Seria Natur e deckung-ut është projektuar me unazat e pemëve halore sikur tek Larshi Siberian dhe Kedari.

Nëse dëshironi pamjen natyrale të dyshemesë së drurit, e cila nuk kërkon shpenzime shtesë së mirëmbajtjes, me sistemin e fshehur lidhës, seria Natur është zgjidhje afatgjatë për të gjitha llojet e objekteve private dhe publike.

Coming soon

Coming soon