WPC decking Savadeck Classic Pro - Wood

38.00€

Çmimi është pa TVSH.

Savadeck WPC deking nga seria Classic me 10 vjet garanci.

Gjatësia 3000mm
Gjërësia 140mm
Trashësia 25mm
Ngjyra Wood

PËRSHKRIMI

Dyshemetë WPC decking janë destinuar për përdorim të jashtëm.

Seria Classic është versioni ekonomik i decking-ut Premium. Përmasat identike të profilit dhe paleta e ngjyrave si në serinë Premium me strukturë e kompozitit të përshtatur për përdorim privat e dallon serinë Classic si opsionin Best buy më të mirë në treg.

Nëse dëshironi të zbukuroni decking-un në tarracën familjare ose në pishinë, seria Classic paraqet zgjidhjen ideale.

Coming soon

Coming soon