WPC decking Savadeck Classic - Grey

30,00€

Çmimi është pa TVSH.

Savadeck WPC deking nga seria Classic me 2 vjet garanci.

Gjatësia 3000mm
Gjërësia 140mm
Trashësia 25mm
Ngjyra Grey

PËRSHKRIMI

Dyshemetë WPC decking janë destinuar për përdorim të jashtëm.

Seria Classic është versioni ekonomik i decking-ut Premium. Përmasat identike të profilit dhe paleta e ngjyrave si në serinë Premium me strukturë e kompozitit të përshtatur për përdorim privat e dallon serinë Classic si opsionin Best buy më të mirë në treg.

Nëse dëshironi të zbukuroni decking-un në tarracën familjare ose në pishinë, seria Classic paraqet zgjidhjen ideale.

Coming soon

Coming soon