Vida për decking - Inox 4.5×50

0,05€

Çmimi është pa TVSH.

Vida inox për fiksimin e klipsave për decking. Përdoren në kushtet më ekstreme, siç janë plazhet bregdetare ose pishinat, për shkak të pranisë së kripës, jodit dhe klorit.

PËRSHKRIMI

Të bëra prej çelikut inox A2, rezistent ndaj acideve, me kokë të përkulur PZ1 me trup masiv dhe fije të fortë për lidhje të përkryer të fortë dhe të qëndrueshme.

Coming soon

Coming soon