Trarë të lameluar prej Larshit Siberian – 40×32

2.00€

Çmimi është pa TVSH.

SavaDECK trarë i lameluar prej Larshit Siberian.

Gjërësia e trarit 40mm
Lartësia e trarit 32mm

PËRSHKRIMI

Trarët e lameluar prej Larshit Siberian përdoren për prodhimin e mobiljeve, brisolejeve, si dhe nënstruktura për ndërtimin e platformave dhe fasadave të destinuara për përdorim të jashtëm.

Teknologjia e prodhimit të lëndës drusore ballore dhe gjërësish të vazhduar, ku struktura është e prerë, siguron stabilitet, rrit kapacitetin bartës dhe parandalon gjarpërimin dhe lakimin e trarëve.

Larshi Siberian është i njohur për qëndrueshmërinë dhe jetëgjatësinë.

Nënstruktura e bërë nga trarët e lameluar prej Larshit Siberian është zgjidhje cilësore dhe afatgjatë.

Coming soon

Coming soon