Sibirski Ariš sa nutom - AB klasa

25.00€

Çmimi është pa TVSH.

Larshi Siberian është destinuar për përdorim të jashtëm. Përdoret për bërjen e platformave deking, gardheve, fasadave, pergolave dhe mobiljeve.

Gjatësia4000mm
Gjërësia90mm
Trashësia22mm
Klasa e druritAB

PËRSHKRIMI

Në kushtet ekstreme të eksploatimit, të tilla si minierat, druri i Larshit Siberian mbijeton me dekada, ashtu që bëhet fjalë për një material të provuar i cili përdoret gjithnjë e më shumë në arkitekturën moderne dhe ndërtimtari.

Dyshemetë deking prej Larshit Siberian janë të qëndrueshme dhe rezistente ndaj të gjitha ndikimeve të jashtme, të tilla si shiu, dëbora dhe rrezatimi UV. Përdoren për punimin e platformave në shtëpi-varka, si mbulesa të dyshemesë në tarraca, kopshte të objekteve hotelierike, shtigje rreth pishinës, etj…

Larshi Siberian mund të tonifikohet me vajra hibride ose llaqe lazure, gjë që thekson shtesë strukturën e saj unike.

Coming soon

Coming soon