Savadeck WPC L profil Premium (Grey)

2.50€

Çmimi i referohet gjatësisë së metrit.

Çmimi është pa TVSH.

SavaDECK WPC L profile të destinuar për përdorim në të jashtëm.

Gjatësia e profilit 3000mm
Lartësia e profilit 60mm
Gjërësia e profilit 40mm
Trashësia e profilit 5mm
Ngjyra e profilit Grey

PËRSHKRIMI

WPC L profilet janë bërë nga kompozitat wpc në të njëjtat nuanca si dhe veshjet decking. Janë të parapara për bashkimin e sipërfaqeve vertikale dhe horizontale. Aplikohen për ndërtimin e shkallëve, mobiljeve, si dhe sipas vëllimit të platformave decking.

Coming soon

Coming soon