Savadeck trarë WPC – Classic

2.08€

Çmimi i referohet gjatësisë së metrit.

Çmimi është pa TVSH.

Savadeck WPC trarë i destinuar për bërjen bërjen e nënstrukturës së platformave decking.

Gjatësia e profilit 3000mm
Gjërësia e profilit 50mm
Trashësia e profilit 30mm

PËRSHKRIMI

Trarët WPC janë bërë nga kompozita e plastikut dhe drurit. Karakterizohen nga rezistenca e lartë ndaj ngarkesës dhe jetëgjatësia në kushte të jashtme.

Paraqesin pjesën standarde të pajisjeve shoqëruese për bërjen e platformave decking. Ato mund të vendosen direkt në substrat, ndërsa janë të destinuara edhe për bërjen e strukturave të ngritura.

Coming soon

Coming soon