Fasada të drurit prej Larshit Siberian - 24mm

30.00€

Çmimi është pa TVSH.

SavaDECK shtresë fasade rombi me sistemin e fshehur lidhës.

Gjatësia4000mm
Gjërësia90mm
Trashësia24mm

PËRSHKRIMI

Fasadat e drurit japin një pamje të veçantë dhe autentike pa marrë parasysh nëse e veshni tërë objektin apo vetëm një mur.

Veshjet e fasadave Savadeck mund të kombinohen me gur natyral për objekte malore dhe fshatare, teneqe metalike të shpuara ose qelq të fortësuar, për objekte të arkitekturës moderne.

Sistemi i fshehur lidhës me formën gjeometrike moderne thekson masivitetin dhe strukturën e Larshit Siberian.

Larshi Siberian përdoret në ndërtimtari me dekada.

Karakterizohet me jetëgjatësi shërbimi dhe stabilitet në kushtet e jashtme më ekstreme.

Është plotësisht rezistent ndaj shiut, borës, ndryshimi i temperaturës dhe rrezatimi UV.

Fasadat e Savadeck mund të lyhen me vajra hibride dhe llaqe, gjë që veçanërisht thekson strukturën e këtij halori unik.

Coming soon

Coming soon