Fasada kompozite Savadeck ASA - Akacija

50.00€

Çmimi është pa TVSH.

Fasadat kompozite vetë-ventiluese Savadeck ASA me garanci 10-vjeçare për qëndrueshmërinë e ngjyrës.

Gjatësia 3000mm
Gjërësia 105mm
Trashësia 24mm
Ngjyra Akacija

PËRSHKRIMI

Fasadat Savadeck ASA janë të bëra nga materiali kompozit.

Ajo që i veçon ato nga fasadat e tjera kompozite është mbështjellësi mbrojtës i bërë nga materiali ASA i cili nuk e ndryshon ngjyrën nën ndikimin e rrezeve UV.

Plotësojnë të gjitha kriteret lidhur me standardet e rezistencës ndaj zjarrit në mënyrë që ato të mund të aplikohen në ndërtimin e lartë.

Sistemi i fshehur lidhës dhe pamja realistike e strukturës prej drurit i bëjnë këto fasada rombi të aplikueshme për të gjitha llojet e objekteve, të tilla si: hotele, ndërtesa banimi dhe biznesi, si dhe objekte private.

Coming soon

Coming soon