Decking prej drurit ekzotik - Merbau

35.00€

Çmimi është pa TVSH.

Merbau është një lloj peme ekzotike që rritet në pyjet tropikale të Indonezisë. Është një nga speciet ekzotike me cilësi më të lartë në botë, me veti të shkëlqyera estetike dhe mekanike. Merbau karakterizohet nga rezistenca e lartë ndaj ndryshimeve ekstreme të motit. Përfitimi shtesë i decking-ut Merbau është paleta e ngrohtë dhe e pasur me ngjyra e cila varion nga drita e lehtë në atë kafe të errët. Një nga veçoritë e këtij druri është ajo që në sipërfaqe shfaqen depozita të vogla minerale të verdha, falë së cilës druri duket si i praruar.

Me mirëmbajtje të rregullt, Keruing mund të zgjasë 30-50 vjet në kushte të jashtme.

PËRSHKRIMI

SavaDECK® egzotik line decking mbulesa dyshemeje – MERBAU

Pesha specifike                                                1.100,00 kg/m3

Gjërësia e mbulesës së dyshemesë           140 mm

Trashësia e mbulesës së dyshemesë        21 mm

Lloji i egzotit                                                     Merbau

Coming soon

Coming soon