Decking prej drurit ekzotik - Keruing

35.00€

Çmimi është pa TVSH.

Keruing është një lloj peme ekzotike me origjinë nga Indonezia. Karakterizohet me fortësi dhe jetëgjatësi. Keruing mund të jetë në nuanca më të lehta dhe më të errëta, ngjyrë kuq-kafe, e cila i jep tarracës një pamje të jashtëzakonshme dhe elegante. 

Me mirëmbajtje të rregullt, Keruing mund të zgjasë 30-50 vjet në kushte të jashtme.

PËRSHKRIMI

SavaDECK® egzotik line decking mbulesa dyshemeje – KERUING

Pesha specifike                                               910.00 kg/m3

Gjërësia e mbulesës së dyshemesë          145 mm

Trashësia e mbulesës së dyshemesë       21 mm

Lloji i egzotit                                                    Keruing

Coming soon

Coming soon