Decking i impregnuar Pishë e Bardhë

17.00€

Çmimi është pa TVSH.

Decking i impregnuar Savadeck – metodë tradicionale e mbrojtjes së drurit.

Gjatësia4000mm
Gjërësia144mm
Trashësia25mm

PËRSHKRIMI

Deking-u i impregnuar prodhohet nga Pisha e Bardhë dhe është destinuar për përdorim në të jashtëm. Për vite të tëra përdoret në ndërtimtari për të bërë shtëpia druri, mbulesa çatie (shindra), veshje dyshemeje dhe fasadash. Trajtimi kimik, gjëgjësisht, impregnimi i thellë i drurit bëhet me mjete mekanike. Tretësira kimike injektohet në dhomat nën presion prej 20 bar dhe ky proces quhet oksidimi i bakrit. Kjo metodë e mbrojtjes zgjat ndjeshëm jetëgjatësinë dhe i jep rezistencë shtesë në të gjitha ndikimet e jashtme të tilla si shiu, dëbora dhe rrezatimi UV.

Pas impregnimit, Pisha e Bardhë merr një ngjyrë të gjelbër bakri, e cila mund të ngjyroset me llaqe lazure sipas zgjedhjes nga karta e ngjyrave, ndërsa mbrojtja e ngjyrës shtesë fitohet duke aplikuar Aqua Stop.

Deking-u i impregnuar Savadeck ka aplikim të gjerë në të gjitha llojet e objekteve të tilla si shtëpi-varka, tarraca private, kopshte të objekteve hotelierike.

Coming soon

Coming soon