Decking dhe fasada me 10 vjet garanci për qëndrueshmërinë e ngjyrës

Decking dhe fasada me
10 vjet garanci për qëndrueshmërinë e ngjyrës

>

Mësoni

më shumë

WPC Line

Veshjet kompozite për përdorim të jashtëm, të destinuara për përdorim publik dhe individual. Veshje decking dhe fasade me 10 vjet garanci.

WPC Line

Veshjet kompozite për përdorim të jashtëm, të destinuara për përdorim publik dhe individual. Veshje decking dhe fasade me 10 vjet garanci.

WOOD LINE

Profile prej druri për bërjen e platformave decking, fasadave, gardheve dhe pergollave. Shumë rezistent ndaj ndikimeve të jashtme me sistemin e fshehur lidhës.

>

Mësoni

më shumë

WOOD LINE

Profile prej druri për bërjen e platformave decking, fasadave, gardheve dhe pergollave. Shumë rezistent ndaj ndikimeve të jashtme me sistemin e fshehur lidhës.

SavaDeck
Natur, kompozit
sa izgledom pravog drveta!

Za ljubitelje toplog i masivnog izgleda. Wpc decking obloge za spoljnu upotrebu sa strukturom godova Sibirskog Ariša. Izrađuje se u tonovima drvene patine, u boji tikovog drveta i u tonu čokolade.

SEE MORE
SEE MORE
SEE MORE
SEE MORE
Previous
Next

E re në ofertën Savadeck – decking dhe fasada me garanci për stabilitetin UV. ASA (Acrylonitrile Styrene Acrylate) është lloj polimeri që ka rezistencë 10-12 herë më të madhe ndaj ndikimeve të jashtme sesa të gjithë polimerët e tjerë dhe plastika termike. Aplikim më të madh ka në industrinë e automjeteve sepse nuk ndryshon ngjyrën nën ndikimin e rrezeve UV pas 10 apo më shumë vitesh.

Larshi Siberian – Vetitë dhe aplikimi

Larshin Siberian e kemi përdorur në aq shumë projekte të ndryshme ndërtimi dhe jemi të sigurt që mund t’ju udhëzojmë në drejtimin e duhur gjatë përzgjedhjes së dyshemesë për tarracë. Ky udhëzues është gjithçka që ju duhet të dini lidhur me dyshemetë decking të bëra nga Larshi Siberian. Larshi Siberian është një nga llojet tona të preferuara të drurit dhe është një zgjedhje popullore për përdorim të jashtëm.

Cili është sekreti i dyshemeve kompozite WPC?

Falë karakteristikave, në rradhë të parë estetikës dhe funksionalitetit, materialet kompozite kanë fituar vëmendjen në tregjet globale dhe vendase. Në vetë fillim ekzistonte një ofertë shumë modeste e decking-ut WPC. Fatmirësisht, sot ka disa marka të shkëlqyera, me reputacion në tregun tonë…